Psikanalize Giriş – Hatalı Eylemler PDF oku indir

27.02.2024
61
Psikanalize Giriş – Hatalı Eylemler PDF oku indir

Psikanalize Giriş – Hatalı Eylemler PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Sigmund Freud tarafından kaleme alınan Psikanalize Giriş – Hatalı Eylemler isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 21.02.2024 dilinde ve 80 ebatında basılan ayrıca  Vorlesungen Zur Einführung in die Psychoanalyse Die Fehlleistungen sayfadan oluşan Psikanalize Giriş – Hatalı Eylemler kitabı 9786057995384 olarak yayınlanmıştır.  Psikanalize Giriş – Hatalı Eylemler kitabını A.Can İdemen numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Psikanalize Giriş – Hatalı Eylemler PDF Oku.

Psikanalize Giriş – Hatalı Eylemler PDF Oku

Psikanaliz kuramının kurucusu olan Freud (1856-1939), bu kuramıyla alakalı ilk notlarını öğrencilerine aktardığı derslerle kitaplaştırdı.
Freud derslerine psikanalizin psişik sorun yaşayan hastalara uygulanan bir tedavi yöntemi olduğunun bilindiğini, bu noktadan başlayarak bu alanda uygulanan tedavi yönteminin diğer tüm tıp alanlarında uygulanan yöntemlerden tümüyle farklı olduğunu, hatta onların tam tersi olduğunu söyleyerek başlıyor.
Freud’un derslerinin Hatalı Eylemler adını taşıyan bu ilk bölümünde, sağlıklı herhangi bir bireyde gözlemlenebilinen, sık rastlanan, çok iyi bilinen ama fazla değer görmeyen ve hasta kavramıyla ilgisi olmayan bazı fenomenleri irdeliyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama