Kültür PDF oku indir

28.02.2024
71
Kültür PDF oku indir

Kültür PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Terry Eagleton tarafından kaleme alınan Kültür isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257118781 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kültür kitabı 136 olarak yayınlanmıştır.  Kültür kitabını 27.02.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kültür PDF Oku.

Kültür PDF Oku

“Hayatın sonundan geriye incelediğimizde, hangi unsurlar iyi yaşanmış bir hayat hissine tasvir eder? Yaşamdan aldığımız tatmini azami düzeyye çıkaracak ve yaşamlarımıza anlam katacak hangi kararları alabiliriz?”
 
Son 20-30 yılımız ile ilgili nasıl düşündüğümüze ilişkin yeni bir yaklaşım getiren Daniel J. Levitin Başarılı Yaşlanma’da yaşlanmanın salt bir zayıflama dönemi olmadığını, bebeklik veya ergenlik dönemleri gibi kendi talep ve avantajlarını getiren benzersiz bir gelişim evresi olduğunu gösteriyor. Bireyler ve toplum olarak yaşlanma ile ilgili bütünüyle farklı düşünmemize yardımcı olmayı amacında olan yazar, kuşaklararası etkileşimleri günlük tecrübelerin dokusuna örerek yaşlıların hünerlerini kucaklayan bir kültürün gelişimini ilerletmeyi arzu ediyor.
 
Beyin bilimine, bilhassa da gelişimsel sinirbilim ve bireysel değişikliklar psikolojisinden edinilen içgörülere bakan Başarılı Yaşlanma insani hikâyemizin son bölümü olan yaşlanma sürecine dair dönüştürücü bir anlayış ortaya koyuyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama