Beş Çember Kitabı PDF oku indir

Beş Çember Kitabı PDF oku indir

Beş Çember Kitabı PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Miyamoto Musashi tarafından kaleme alınan Beş Çember Kitabı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057941060 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Beş Çember Kitabı kitabı 82 olarak yayınlanmıştır.  Beş Çember Kitabı kitabını 27.09.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Beş Çember Kitabı PDF Oku.

Beş Çember Kitabı PDF Oku

1584’te doğan Miyamoto Musaşi, Japonya’nın en tanınmş savaşçılarından biri oldu. Bir Samuray idi ve 30 yaşına geldiğinde 60’tan fazla dövüşü kazanmış, zıtlarının tümünü öldürmüştü.

Yenilmezliğine güven getirdikten sonra, ”Kılıç Yolu” felsefesini şekillendirmek için çalışmaya koyuldu.

Beş Çember Kitabı, tüm savaş sanatları kaynakçalarının temel yapıtıdır; ama ardındaki -Zen, Shito ve Konfüçyüs düşüncelerinden etkilenen- felsefe, savaş sanatları dışında birden fazla alana da uygulanabilir. Misal verilecek olursa birden fazla Japon işadamı, kitaptan bugün iş alanlarında bir rehber olarak yararlanmakta, satış kampanyalarını, Musashi’yi harekete geçiren aynı enerjiyle askeri harekatlar gibi örgütlemektedirler.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama