Marianne’in Kalbi PDF oku indir

01.03.2024
59
Marianne’in Kalbi PDF oku indir

Marianne’in Kalbi PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Alfred De Musset tarafından kaleme alınan Marianne’in Kalbi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. Esra Damla İpekçi dilinde ve 64 ebatında basılan ayrıca  01.03.2024 sayfadan oluşan Marianne’in Kalbi kitabı 9786256691117 olarak yayınlanmıştır.  Marianne’in Kalbi kitabını Cansu Alaca numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Marianne’in Kalbi PDF Oku.

Marianne’in Kalbi PDF Oku

“Kayıtsızlık… Siz ne sevmeyi becerebilirsiniz ne de nefret etmeyi. Bengal’in dikensiz ve kokusuz güllerinden farkınız yok, Marianne.”

Alfred de Musset’nin en sık oynanan ve birden fazla filme de esin kaynağı olmuş oyunu Marianne’in Kalbi, sevmediği bir adamla evli olan ama ona ihanet etmeyi asla düşünmeyen Marianne, bu genç kadını çılgıncasına seven Coelio ve en yakın dostunın hatırı için ikiliye aracılık etmeyi üstlenen Octave arasında geçen trajigülünç hadiseleri konu alıyor. Marianne’in, kendisinden pek de hazzetmeyen Octave’dan hiç beklenmedik biçimde hoşlanması üzerine, Coelio talihsiz bir kurbana dönüşeceği bir entrikanın içine sürükleniyor. Karakterlerin içsel mücadelelerini ve arzularını öne çıkaran, bunun yanı sıra dönemin sosyal geleneklerini kınayan bu Fransız klasiği, insan ilişkilerini irdeleyen oyunlardan hoşlananlar için keyifli ve bir hayli etkili bir okuma sunuyor.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama