Öksüz Ağaçların Çobanı PDF oku indir

02.03.2024
53
Öksüz Ağaçların Çobanı PDF oku indir

Öksüz Ağaçların Çobanı PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, İsmail Güzelsoy tarafından kaleme alınan Öksüz Ağaçların Çobanı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786050960358 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Öksüz Ağaçların Çobanı kitabı 216 olarak yayınlanmıştır.  Öksüz Ağaçların Çobanı kitabını 13.03.2019 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Öksüz Ağaçların Çobanı PDF Oku.

Öksüz Ağaçların Çobanı PDF Oku

“Şimdi bir ıslığın sarhoşluğunda senin beni bulacağın cehennemlere gönüllü gidiyorum. Neyin narıyla yandıysak, ondan doğacağız. Çünkü aşk bir insanı yeniden doğurmaktır. Aşk iki kişiyi tek ruhta akıtmaktır veya iki ruhu tek bedende sınamak… Cennet bir insandır çünkü, cehennem de…”
 
Hiçbir aşk hikâyesi, yaşayanlar ile onu seyredenler için aynı şey değildir. Dışarıdan bakanların gülüp geçeceği o coşkulu savruluşun hikâyesi bu. Bir ağacın toprağı kucaklayan kökleri gibi görülmeyen şeylerin masalını dinliyoruz bu kez. 
 
İstanbul’un altına tünel kazıp kayıp sevgilisini arayan bir adamın tutkulu aşkının hikâyesi, Ferhat ile Şirin’den Orpheus ile Eurydike’ye, masallara, hayallere ve rüyalara kadar, yaşamımıza dahil olmuş bir çok şeyi kucaklıyor. 
 
Yürüyen ağaçların, gerçekle aldanmayı reddeden Meryem’in, Pinokyo’yu sorgulayan emekli bir hayat kadınının büyülü hikâyesi Öksüz Ağaçların Çobanı
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama