Büyük Wootton Demircisi (Ciltli) PDF oku indir

03.03.2024
50
Büyük Wootton Demircisi (Ciltli) PDF oku indir

Büyük Wootton Demircisi (Ciltli) PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, J. R. R. Tolkien tarafından kaleme alınan Büyük Wootton Demircisi (Ciltli) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 20.02.2019 dilinde ve Ciltli ebatında basılan ayrıca  9786053757955 sayfadan oluşan Büyük Wootton Demircisi (Ciltli) kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Büyük Wootton Demircisi (Ciltli) kitabını Niran Elçi numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Büyük Wootton Demircisi (Ciltli) PDF Oku.

Büyük Wootton Demircisi (Ciltli) PDF Oku

Büyük Wootton köyünde her 24 senede bir İyi Çocuklar için Ziyafet düzenlenirdi. Bunu kutlamak adına da bu ziyafete davet edilen 24 çocuğu besleyecek bir Büyük Pasta hazırlanırdı. Pasta çok tatlı ve zengin olurdu, baştan aşağı da şekerli kremayla kaplanırdı. Ama bu pastanın içinde çok ama çok enteresan malzemeler de kullanılırdı ve bunlardan birini yutan çocuklar Periler Diyarı’nı ziyaret edebilirlerdi…
 
Tolkien’in, George MacDonald’ın Altın Anahtar’ı için yazmaya başladığı önsöz, bu keyifli masala dönüşmüştür. Yüzüklerin Efendisi’nden hemen hemen bir on yıl sonra ve yaratımı ömür boyu süren Silmarillion sona yaklaşırken yazdığı Büyük Wootton Demircisi, Tolkien’in ömrü boyunca edindiği tecrübe ve fikirlerin ürünüdür ve Tolkien hayattayken basılmış son kurgu eseridir.
 
Şimdi, hemen hemen 55 yıl sonra, kendini Perilerin tehlikeli diyarında bulan bir gezginin bu hikâyesi; Tolkien’in ilk taslağı, hikâyenin çıkış noktasına dair notları, alternatif bir son ve Perilerin doğası üzerine yazdığı yayımlanmamış bir makaleyle birlikte tekrar okurlarla buluşuyor.
 
“Bu kitabın akıldan silinmeyen bir etkisi var, ‘derin’ halk öykülerinin ortak bir özelliği. Harikulade ve akılda kalıcı.”
Times Educational Supplement
 
“Bu masalı ne kadar yakında zamandan incelerseniz, ardındaki düşüncesin ihtişamı kendini o kadar gösterecektir; ister yedi yaşında olun ister yetmiş yaşında, okumak isteyeceksiniz.”
New Statesman
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama