Mars Komutanı / John Carter III PDF oku indir

04.03.2024
62
Mars Komutanı / John Carter III PDF oku indir

Mars Komutanı / John Carter III PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Edgar Rice Burroughs tarafından kaleme alınan Mars Komutanı / John Carter III isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 11.01.2023 dilinde ve 188 ebatında basılan ayrıca  The Warlord of Mars sayfadan oluşan Mars Komutanı / John Carter III kitabı 9786257599436 olarak yayınlanmıştır.  Mars Komutanı / John Carter III kitabını Elisa Kaya numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Mars Komutanı / John Carter III PDF Oku.

Mars Komutanı / John Carter III PDF Oku

20. yüzyılın ilk “çok ama çok satan” bilimkurgu klasiği; sonraki kuşak tüm bilimkurgu yazarlarının anılarında büyük yeri olan, etkisi Star Wars dünyasından Avatar filmine kadar her bilimkurgu yapıtında hissedilen, eşsiz bir gezegenler arası macera dizisi…
Mars’ın ünlü kahramanı John Carter ve Barsoom dizisi, üçüncü kitabıyla karşınızda: Mars Komutanı!
Fihrist Kitap olarak Edgar Rice Burroughs gibi bir dehayı ve onun ünlü “asi” karakterlerinden John Carter’ı sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.
John Carter’ın Mars’ı, yaşayan, su kaynaklarını ve rakip ırkları barındıran bir gezegen. Unutmayalım, 1920 ve 1930’larda Mars’ta hâlâ hayat olabileceği ifade edilmekte; su kaynakları bitmeye yaklaşmış, ölmek üzere olan bir gezegende canlıların yaşamasının olabilecek olduğuna dair bilimsel teoriler dillendirilmekteydi. Dolayısıyla Mars, kendi fiziksel koşulları içinde, macerası bol bir hikâye vaadinde yer alıyor okuyucularına.
Şunu dile getirmek istedik; idealist bir ruhla yola koyulduğımız bu yayımcılık macerasınde, Fihrist Kitap olarak, talep olsun veya olmasın bu değeri büyük diziyi hayata geçireceğimize, Türkçeye bu kıymetli dünyayı aktaracağımıza dair kendimize söz vermiştik. Okuyucumuzun John Carter’ı bu denli sahiplenmesi bizi bi hayli fazla mutlu etti ve çabamızın sizler tarafından karşılık bulması bize gereken enerjiyi verdi. Emin olun, John Carter III: Mars Komutanı sizin talebinize cevaben hayat buldu…
Sizlere Şimdiden Pek Keyifli Okumalar…
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama