Dünyanın Mihveri Kadın mı Para mı? PDF oku indir

05.03.2024
58
Dünyanın Mihveri Kadın mı Para mı? PDF oku indir

Dünyanın Mihveri Kadın mı Para mı? PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Hüseyin Rahmi Gürpınar tarafından kaleme alınan Dünyanın Mihveri Kadın mı Para mı? isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254193439 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Dünyanın Mihveri Kadın mı Para mı? kitabı 224 olarak yayınlanmıştır.  Dünyanın Mihveri Kadın mı Para mı? kitabını 16.06.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Dünyanın Mihveri Kadın mı Para mı? PDF Oku.

Dünyanın Mihveri Kadın mı Para mı? PDF Oku

Toplumun alışkanlıkları ve değerleri, sanat dünyasında önceliğe sahiptir. Lakin her çağda kıymeti bilinen ve çeşitli düşünce sistemlerine de dayanak olan iki unsur mevcuttur: Kadın ve para!
Dünyadaki siyasi akımları şekillendirerek topluma yön veren para; aklının kurnazlık eserleriyle dünyayı parmağında oynatabilen kadın. Hangisi dünyanın eksenine yön verir? Toplumun bu değerler uğruna yok saydığı konuların toplumda yol açtığu yıkımlar nelerdir? Ahlaki çöküş, ekonomik çöküşün aynası mıdır veya zıt kutuplar mıdır?
Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın eşsiz kaleminden bu değerlerin farklı bakış açılarını, eski dönemin aynasından inceleyeceğiniz eser; beyninizde bırakacağı etkiyle sizi bambaşka dünyalarla tanıştıracaktır. 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama