İçimizdeki Şifa Sezgisel Sağlık Rehberi PDF oku indir

İçimizdeki Şifa  Sezgisel Sağlık Rehberi PDF oku indir

İçimizdeki Şifa Sezgisel Sağlık Rehberi PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Katie Beecher tarafından kaleme alınan İçimizdeki Şifa Sezgisel Sağlık Rehberi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 18.01.2024 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786259902593 sayfadan oluşan İçimizdeki Şifa Sezgisel Sağlık Rehberi kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  İçimizdeki Şifa Sezgisel Sağlık Rehberi kitabını Kerime Dalyan numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. İçimizdeki Şifa Sezgisel Sağlık Rehberi PDF Oku.

İçimizdeki Şifa Sezgisel Sağlık Rehberi PDF Oku

“Ben başıma gelen şeylerin toplamı değilim, ben olmayı seçtiğim şeyim.” —Carl Jung

Lisanslı profesyonel danışman Katie Beecher, devrim niteliğindeki bu kitabında fiziksel, duygusal ve ruhsal sağlığa kavuşmanın yolunu sıra sıra okura gösterirken temel poblemleri tetikleyen olası etkenleri belirleyip, kök nedenleri kalıcı olarak iyileştirecek stratejiler geliştiriyor. 
İlham verici danışan hikâyelerinden özel tedavi önerilerine, pratik tavsiyelerden egzersizlere dek sezgilerinize güvenmeyi öğreneceğiniz İçimizdeki Şifa rehberliğinde çıkacağınız bu yolculukta sağlığınızın kontrolünü elinize alacak ve gerçek, bütünsel bir iyileşme deneyimleyeceksiniz.

“Katie Beecher, psikoloji ve tıbbi sezgi bölgesindeki kabiliyetlerini birleştirerek kendimizi içten dışa doğru iyileştirme hususunda bize klavuzluk ediyor. Bu, tekrar tekrar okunacak bir kitap.” —Cynthia Li, tıp doktoru, bütüncül tıp uzmanı

 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama