Politik Psikoloji PDF oku indir

06.03.2024
59
Politik Psikoloji PDF oku indir

Politik Psikoloji PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Kolektif tarafından kaleme alınan Politik Psikoloji isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 05.03.2024 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786253977634 sayfadan oluşan Politik Psikoloji kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Politik Psikoloji kitabını Dr. Burak Özer numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Politik Psikoloji PDF Oku.

Politik Psikoloji PDF Oku

Siyaset bilimi ve psikoloji disiplinlerini birleştiren politik psikoloji alanının mühim konularını özgün bakış açılarıyla ele alan bu kitap; politik psikolojinin tarihinden grup psikolojisine, milliyetçiliğin psikolojisinden duygunun psikolojisine, ırkçılığın psikolojisinden terörizm psikolojisine, önderlik analizlerinden siyasal tutum ve davranışlara kadar geniş bir yelpazede konulara odaklanarak okuyuculara zengin bir içerik sağlamaktadır.
Kitap; siyaset bilimi, kamu yönetimi ve ülkeler arası ilişkiler alanlarında lisans ve lisansüstü programlarda öğrenim gören öğrenciler için kıymetli bir kaynak olmanın bunun yanında politik psikolojiye duyulan genel ilgiyi ve merakı paylaşan tüm araştırmacılara klavuzluk edecek nitelikte bir başvuru kitabı olarak okuyucularını politik psikoloji bölgesindeki yenilikçi düşüncelerle buluşturarak disiplin içinde yeni ufuklar açmayı amaçlamaktadır.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama