Geceyarısı Kuleleri / Zaman Çarkı 13 PDF oku indir

06.03.2024
60
Geceyarısı Kuleleri / Zaman Çarkı 13 PDF oku indir

Geceyarısı Kuleleri / Zaman Çarkı 13 PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Robert Jordan Brandon Sanderson tarafından kaleme alınan Geceyarısı Kuleleri / Zaman Çarkı 13 isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. Towers of Midnight/ Wheel of Time 13 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786258475340 sayfadan oluşan Geceyarısı Kuleleri / Zaman Çarkı 13 kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Geceyarısı Kuleleri / Zaman Çarkı 13 kitabını 18.11.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Geceyarısı Kuleleri / Zaman Çarkı 13 PDF Oku.

Geceyarısı Kuleleri / Zaman Çarkı 13 PDF Oku

“Zaman Çarkı döner, Çağlar gelip geçer, efsaneleşen anılar bırakır ardında. Efsaneler solarak mit olur ve onları doğuran Çağ yeniden geldiğinde mitler bile unutulur.”
 
Fantastik edebiyatın devi Robert Jordan’ın kaleminden çıkan Zaman Çarkı destanı dünya çapında milyonların hayal gücünde yer etti. Ayrıntılı dünyası, en ince detayına kadar düşünülmüş büyü sistemi, gönüllere taht kuran karakterleri Zaman Çarkı’nın okurlar tarafından bu kadar sevilmesinin yalnızca birkaç sebebi. Zaman Çarkı’nın etkileri, Patrick Rothfuss, Brandon Sanderson, Brent Weeks gibi günümüzün en büyük fantastik yazarlarının eserlerinde görülebilir.
 
Son çok yakındı. Gölge’nin orduları Afet’ten çıkmaya başlamıştı. Rand al’Thor’un Karanlık Varlık’la vereceği nihai savaşta iki çocukluk arkadaşının yardımına ihtiyacı vardı, yoksa savaşı kaybedeceği kesindi.
 
Geçmişin hayaletleri Perrin’in peşindeydi. Perrin’in bunlardan kurtulması için gereken ipuçlarını kurt ile ilgili gördüğü düşte araması ve içindeki kurda hâkim olması gerekiyordu.
 
Bu arada Mat kendini yaşamının en zor mücadelesine hazırlıyordu. Aelfinn ile Eelfinn onun aklını karıştırmış ve zihnine başka bireylerin anılarından parçalar koymuştu. Mat yaratıklarla olan bu son yüzleşmesinde her şeyin biteceğini bekliyordu fakat Çark’ın ne dokuyacağını bilmek imkânsızdı.
 
Ejderha, bir kez daha zamanın rüzgârlarında havalanacak.
 
“Dünyası geniş, ayrıntı kısmı yoğun, karakterleri ikna edici muazzam bir kahramanlık fantazyası.” –L. Sprague de Camp
 
“Zaman Çarkı kitapları yaşamımda bir dönüm noktası.” –Robin Hobb
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama