Ölümün Kıyısında PDF oku indir

07.03.2024
58
Ölümün Kıyısında PDF oku indir

Ölümün Kıyısında PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Gençosman Denizci tarafından kaleme alınan Ölümün Kıyısında isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786051513546 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Ölümün Kıyısında kitabı 304 olarak yayınlanmıştır.  Ölümün Kıyısında kitabını 25.02.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Ölümün Kıyısında PDF Oku.

Ölümün Kıyısında PDF Oku

“Bir Anadolu Polisiyesi”
 
Yıllardır eşine şiddet uygulayan ve son eyleminde de onu hastanelik eden bir adam, kendi evinde öldürülmüş hâlde bulunur. İçinizden, “Oh olsun.” diyebilirsiniz ama neticede katilin bulunup adalete teslim edilmesi gerek.

Payanda görevi gören tavandaki iri bir kalas, yangının şiddetine daha fazla direnemedi ve korkunç bir gürültüyle merdiven sahanlığının alt tarafına düşüp önlerini kesti. Ortalık bir anda sağa sola sıçrayan kıvılcımlarla siyah toz bulutuyla kaplandı. Beş can, giriş katta güvenli sayılabilecek kuytu bir köşe aradı.
“Bodruma inmemiz gerek!”
Başkomiser Fatih ve yardımcılarının, ihtiyar adamın dediğini yapmaktan başka çareleri yoktu. Aksi halde yardım gelene kadar ya kömüre dönüşeceklerdi veya içlerinden en az birini dışarıda pusuya yatmış, gözü dönmüş haydutların kurşunlarına kurban edeceklerdi.
Ve günler sonra…
Mezarlıktaki kabrin başucuna çömelen adamın dua eder gibi bir hâli yoktu. Belki biraz daha beklese polis onu fark etmeden yanından geçip gidecekti fakat bunu göze alamazdı. Bunun yanı sıra eline geçen son şansı kullanmak, tüm planlarını altüst eden bu aynasızla arasındaki hesabı sonsuza kadar kapatmak istiyordu. Etrafta çıt çıkmıyordu. Kulakları biraz daha hassas olsa duyacağı iki sesten biri, önündeki uzun tümseğin üzerinde gezinen böceğin hışırtısı, diğeri de tümseğin altındaki pişmanlıklar olacaktı. Böyle bir ortamda tabancanın horozunu geri çekmenin, boş bir odada yankılanan sese eşdeğer olabileceğini hesaba katmayınca atış sırasını savmış oldu.
‘Klik’ sesinin geldiği yöne döndüğü gibi kendisini öldürmek isteyen adamla göz göze gelen Başkomiser Fatih, tetiğe yalnızca bir kez asıldı!..
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama