Güneş’in Katli PDF oku indir

07.03.2024
73
Güneş’in Katli PDF oku indir

Güneş’in Katli PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Memet Türkkan tarafından kaleme alınan Güneş’in Katli isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786056648588 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Güneş’in Katli kitabı 192 olarak yayınlanmıştır.  Güneş’in Katli kitabını 04.11.2016 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Güneş’in Katli PDF Oku.

Güneş’in Katli PDF Oku

Kente yeni gelmiştim. Yerini aldığım meslektaşım öldürülmüştü. Gazetelerden okuduğum kadar biliyordum: “Bir öğretmen sınıfta kalan öğrencisi tarafından not yüzünden öldürüldü.”

Çok kişiden dinledim öyküsünü. Herkes bir başka türlü anlattı. Özellikle çopur yüzlü felsefe öğretmeninin: “Onu Güneş olduğu için öldürdüler.” Sözü ile ilk gün huzuruna çıktığım valinin: “Senden önceki meslektaşın her yere burnunu soktuğu, üzerine vazife olmayan işlerle uğraştığı için belâsını buldu. Sana da ders kitaplarının dışına çıkmamanı tavsiye ederim.” deyişi aklıma çakıldı kaldı.

İlle de bir doğa betimi isteniyorsa “Bu macerası yazmaya başladığım gün kara bulutlar dağların doruklarını süpürerek güneşin önünü kesmiş, şehirde yapışkan ve sinsi bir yağmur yağıyordu.”

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama