Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Hizmetlerinden Memnuniyetin Belirleyicileri PDF oku indir

07.03.2024
43
Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Hizmetlerinden Memnuniyetin Belirleyicileri PDF oku indir

Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Hizmetlerinden Memnuniyetin Belirleyicileri PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Kolektif tarafından kaleme alınan Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Hizmetlerinden Memnuniyetin Belirleyicileri isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786253932664 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Hizmetlerinden Memnuniyetin Belirleyicileri kitabı 248 olarak yayınlanmıştır.  Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Hizmetlerinden Memnuniyetin Belirleyicileri kitabını 07.03.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Hizmetlerinden Memnuniyetin Belirleyicileri PDF Oku.

Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Hizmetlerinden Memnuniyetin Belirleyicileri PDF Oku

Kitle iletişim araçlarındaki gelişmelerin bir sonucu olarak yüz yüze eğitime alternatif olarak açık öğretim programları giderek yaygınlaşmaktadır. Açık ve Uzaktan Öğretim Fakülteleri, yükseköğretimde açık öğretim hizmetlerinin yürütüldüğü birimlerdir. İnternet ve televizyondan çevrim içi ve çevrim dışı ders anlatım faaliyetlerinin bunun yanında konu anlatım videoları, ders kitapları, konu anlatımlı test kitapları vs. gibi bir çok eğitim materyali hazırlatılmakta ve öğrencilerin istifadesine sunulmaktadır. Öğrencilerin fakülte ile alakalı haberleri alıp paylaşabilecekleri internet siteleri ve forumlar mevcuttur. Fakültede çağrı hizmetleri birimi, öğrenci işleri birimi, sınav hizmetleri birimi, grafik ve animasyon hazırlama birimi, bilgi işlem hizmetleri birimi gibi bir çok birim mevcuttur. Bütün bu birimlerin ürettiği hizmetlerden tatminiyet, öğrencilerin AÖF hizmetlerinden tatminiyetini belirlemektedir.
Bu çalışmada; AÖF öğrencilerinin AÖF hizmetlerinden genel tatminiyeti ölçülmüş, çeşitli sosyoekonomik göstergelerin ve AÖF alt hizmetlerinden tatminiyetin AÖF hizmetlerinden tatminiyet üzerindeki etkileri incelenmiştir. Memnuniyeti etkileyen hizmetlerin iyileştirilmesi, genel tatminiyeti yükseltmek için yapılacak çalışmalara ışık tutacaktır. Sunulan eğitim hizmetlerinden tatminiyetin artması, daha yüksek akademik başarı elde edilmesini sağlayacaktır.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama