Kaplan Dağdan İnince PDF oku indir

08.03.2024
43
Kaplan Dağdan İnince PDF oku indir

Kaplan Dağdan İnince PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Nghi Vo tarafından kaleme alınan Kaplan Dağdan İnince isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 11.01.2023 dilinde ve 104 ebatında basılan ayrıca  When the Tiger Came Down the Mountain sayfadan oluşan Kaplan Dağdan İnince kitabı 9786052650523 olarak yayınlanmıştır.  Kaplan Dağdan İnince kitabını Çağlar Kök numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kaplan Dağdan İnince PDF Oku.

Kaplan Dağdan İnince PDF Oku

Şarkı Söyleyen Tepeler’den keşiş Chih geçmişi eşelemeye ve hikâyeler toplamaya Kaplan Dağdan İnince kitabında devam ediyor. Chih bildiği, yazılagelmiş tarihi sorguluyor. İnsanların anlattığı öykülerle şekillenen tarih ne derece gerçek, ne derece kurgu?
 
Keşiş Chih tehlikeli bir dağ sırasında üç kaplan kız kardeşin insafına kalmıştır. Mamutlar onları kurtarana kadar dayanabilmek için Chih, tarihe geçmiş kaplan Ho Thi Thao ve âlim Dieu’nun karmaşık hikâyesini anlatmaya başlar. Dieu insanlar için bir kahraman, Ho Thi Thao ise suçluyken kaplanlara göre bu hikâye gerçeğin yanından bile geçmiyordur.
 
Hikâye anlatıldıkça içindeki karakterler de, hikâyenin anlatıcıları da tecrübelerin, kültürlerin ve geleneklerin farklı yorumlarını gözler önüne serecek ve yalnızca imparatorluğun tarihinin değil, bunun yanı sıra toprağın da zaman içinde nasıl değiştiğini, uyum sağladığını ve kimi zaman da gizli saklı kaldığını ortaya koyacaktır.
 
Kaplan Dağdan İnince, hem klasik hem de yenilikçi, destansı bir fantazi.
 
“Hikâye anlatıcılığının katmanlarını keşfe çıkan enfes bir novella.” –Samantha Shannon
 
“Öyle iyi ki bu kitapla evlenmek istiyorum!” –Martha Wells
 
“Okuyanları büyüleyecek, feminist ve katmanlı bir kitap.” –Ms. Magazine
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama