Syztarg PDF oku indir

10.03.2024
45
Syztarg PDF oku indir

Syztarg PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Muhammed Aslan tarafından kaleme alınan Syztarg isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254129209 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Syztarg kitabı 460 olarak yayınlanmıştır.  Syztarg kitabını 18.04.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Syztarg PDF Oku.

Syztarg PDF Oku

“Yaşadık… Avcı-toplayıcılıktan yerleşik hayata geçtik. Geleceği planlama yetisi kazandık ve yazılar yazdık. Krallıklar ve imparatorluklar kurduk. Cehaletimizi kabul edene kadar savaştık. Kabul ettikten sonra daha çok savaştık.  
Bilimsel teorileri teknolojiye dönüştürdük. Kıtalar keşfettik ve sınırlar çizdik. Evrendeki yerimizi anlamamız kolay olmadı. Sistemin ne kadar ufak bir parçası bulunduğumuzu anladığımızda bile savaşmaya devam ettik. 
İnsanlığın tüm tarihsel süreci, yaşı 4,5 milyar yıl olan gezegenimizin önemsiz bir kesitini oluşturuyor. Dünyanın tek nefeslik süresi kadar kısa bir tarihimiz var. Her ne kadar gezegenin, galaksinin, evrenin hâkimi bulunduğumuzu düşünsek bile… 
Tarihimizden bu yana bir çok değişik sistemin içinde bulunduk. Farklı güçlerin kontrolünde, farklı düşünceleri savunduk. Syztarg adlı kitap da farklı güçlere ve düşüncelere sahip bir grup insanın hikâyesidir. “
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama