Hayalet Gemi / Serüven Peşinde 5 (Karton Kapak) PDF oku indir

10.03.2024
46
Hayalet Gemi / Serüven Peşinde 5 (Karton Kapak) PDF oku indir

Hayalet Gemi / Serüven Peşinde 5 (Karton Kapak) PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Psikolog Tuncel Altınköprü tarafından kaleme alınan Hayalet Gemi / Serüven Peşinde 5 (Karton Kapak) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786059562850 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Hayalet Gemi / Serüven Peşinde 5 (Karton Kapak) kitabı 176 olarak yayınlanmıştır.  Hayalet Gemi / Serüven Peşinde 5 (Karton Kapak) kitabını 20.03.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Hayalet Gemi / Serüven Peşinde 5 (Karton Kapak) PDF Oku.

Hayalet Gemi / Serüven Peşinde 5 (Karton Kapak) PDF Oku

NEFES KESEN BİR MACERA SENİ BEKLİYOR!
 
Sivriada açıklarında, kereste taşıyan bir kuru yük gemisi batar. Kurtarılan gemiciler, kendilerine bir Osmanlı kadırgasının çarptığını söylemektedirler. Bir anda yaşanan ve gemilerini batırdıktan sonra hayalet gibi ortadan kaybolan bir gemidir bu!
Olayı gazetede okuyan Ufaklık, Gizem’le birlikte hayalet geminin peşine düşer. Araştırmalarının neticesinde karşılarına, dünyanın her yerine kök salmış büyük bir uyuşturucu örgütü çıkar. Çocuklar, bu örgütle amansız bir savaşın içine girerler. Bunun yanı sıra yolları, çocuklarını bu suç örgütünün elinden kurtarmaya çalışan bir Türk mühendisle kesişir. Yöntemleri farklı da olsa, o da bu örgütle savaşmaktadır.
 
Soluk soluğa okuyacağınız bu serüvende; aklın, cesaretin, kuvvetlikler karşısında yılmadan savaşmanın başarısına tanık olacaksınız.
O zaman; HAYDİ GENÇLER, SERÜVEN PEŞİNE!
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama