Hızlı Okuma Teknikleri PDF oku indir

Hızlı Okuma Teknikleri PDF oku indir

Hızlı Okuma Teknikleri PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Adil Maviş tarafından kaleme alınan Hızlı Okuma Teknikleri isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786059514248 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Hızlı Okuma Teknikleri kitabı 256 olarak yayınlanmıştır.  Hızlı Okuma Teknikleri kitabını 23.02.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Hızlı Okuma Teknikleri PDF Oku.

Hızlı Okuma Teknikleri PDF Oku

Hayatın yoğunluğu içinde okumaya yeterince zaman ayıramıyorsunuz… Zaten okumanız gereken birden fazla metin var! Şimdi zorunluluklarınızı kolaylaştırma ve gönüllü olduklarınıza daha çok zaman ayırma fırsatına sahipsiniz.
Bu kitabı okuyup uygulamaları yaptığınızda yalnızca ‘bi hayli hızlı okuma’ alışkanlığını kazanmakla kalmayacak; daha bi hayli hızlı düşünmeye, daha bi hayli hızlı algılamaya ve daha bi hayli hızlı öğrenmeye başlayacaksınız.
Üçüncü sayfadaki QR kodunu mobil cihazunuzla taratın ve ‘Hızlı Okuma Terapi’ dosyasını indirin. 21 gün boyunca her gece yatarken, sizin için bir araya getirdiğimız bu terapiyi dinleyin. Üç hafta sonunda okuma hızınızdaki değişime inanamayacaksınız!
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama