Füruzan Diye Bir Öykü PDF oku indir

11.03.2024
58
Füruzan Diye Bir Öykü PDF oku indir

Füruzan Diye Bir Öykü PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Faruk Şüyün tarafından kaleme alınan Füruzan Diye Bir Öykü isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789750816017 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Füruzan Diye Bir Öykü kitabı 416 olarak yayınlanmıştır.  Füruzan Diye Bir Öykü kitabını 11.03.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Füruzan Diye Bir Öykü PDF Oku.

Füruzan Diye Bir Öykü PDF Oku

Füruzan’ın yaşadığı yerlerde geçen, anılarla yüklü bu kitabı, 27. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı Onur Yazarı Füruzan için, Faruk Şüyün hazırlamıştı.

Otuz yazarın katkısıyla, onlarca fotoğraf ve yapıt bilgisiyle “kaynak kitap” özellikleri de taşıyor Füruzan Diye Bir Öykü: Edebiyatımızda “olay” olmuş bir yazarın öyküsü.

Füruzan için bir araya getirilen kitabın kurgusu bi hayli özgün. Yapılan söyleşinin aralarına diğer yazarların Füruzan ile ilgiliki yazıları konulmuş… Füruzan’la yapılan bir nevi nehir söyleşi diyebileceğimiz konuşma, bir yazarın edebiyatından yaşamına kadar, bir yaratıcının bütün evrelerini kapsıyor.
Doğan Hızlan, Hürriyet

Sıcak, sarmalayıcı, canlı ve alabildiğine etkileyicidir Füruzan’ın öykülerinde yarattığı atmosfer. Öykücü kimliğiyle o, Türk anlatı edebiyatının, en ileri gelen adlarından biri olarak yerini çoktan sağlamlaştırmıştır.
Füsun Akatlı, Milliyet Kitap

Hemen belirteyim, özel bir kitap bu… Yakın gelecekte başka okurlarla buluşmasını diliyorum. Çünkü, Füruzan’ın anlattıkları büyüledi. Başka okurlar da büyülensin istiyorum.
Selim İleri, Radikal Kitap

Bir yazarın oluşma sürecini öğrenmek, kendi özgün kimliğiyle yaşamaya kendini koşullamış bir yazarın yaşamının derin sularına girmek istiyorsanız, Faruk Şüyün’ün büyük bir emek ve incelikle bir araya getirdiği bu kitabı okumalısınız. Kibirden, övgü beklentilerinden, kendini ayrıksı yerlere yakıştırmaktan uzak, ama gene de düpedüz bir fenomen olan –çoğunluğun tam farkında olmadığı– Füruzan, onsuz olamadığım yazarlarımdandır.
Semih Gümüş, Radikal Kitap

Füruzan Diye Bir Öykü, Türk edebiyatının en büyük ve en mühim yazarının yaşamının, kendi ağzından ve bakışından bir anlatımı olmasının yanında bir edebiyat eseri de olmuş.
Metin Celâl, Cumhuriyet Kitap

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama