Görünmeyen Varlıklar ve Psikiyatrik Hastalıklar PDF oku indir

Görünmeyen Varlıklar ve Psikiyatrik Hastalıklar PDF oku indir

Görünmeyen Varlıklar ve Psikiyatrik Hastalıklar PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Dr. Hamdi Kalyoncu tarafından kaleme alınan Görünmeyen Varlıklar ve Psikiyatrik Hastalıklar isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786059514057 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Görünmeyen Varlıklar ve Psikiyatrik Hastalıklar kitabı 194 olarak yayınlanmıştır.  Görünmeyen Varlıklar ve Psikiyatrik Hastalıklar kitabını 03.03.2017 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Görünmeyen Varlıklar ve Psikiyatrik Hastalıklar PDF Oku.

Görünmeyen Varlıklar ve Psikiyatrik Hastalıklar PDF Oku

Bilim din değildir; tartışılır. Bilim adamı şüphecidir, taraftar veya karşı olamaz. Emin olduklarımızın değil, şüphe duyduklarımızın  üzerinde ilmi geliştirebiliriz.
Peşin fikirli olmadan bakarsak, yaratılışın farklı boyutları ile yüz yüze bulunduğumuzu düşündürecek vakalarla karşılaşıyoruz. 10 yıl içinde 3000’i aşkın, üzerinde düşünülmesi gereken hasta gördüm. Bu hastalar daha çok “cinci”, “medyum”; “hoca” ve “papaz” diye bilinen kimselere giderek şifa arıyorlar.
Peki kim bu  adamlar? Bu hastalar nasıl hasta? Alternatif metotların etkisi ne? Nasıl anlamalıyız şu görünmeyen varlıkları?
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama