Tarzan ve Opar’ın Mücevherleri / Tarzan V PDF oku indir

13.03.2024
51
Tarzan ve Opar’ın Mücevherleri / Tarzan V PDF oku indir

Tarzan ve Opar’ın Mücevherleri / Tarzan V PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Edgar Rice Burroughs tarafından kaleme alınan Tarzan ve Opar’ın Mücevherleri / Tarzan V isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256438293 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Tarzan ve Opar’ın Mücevherleri / Tarzan V kitabı 186 olarak yayınlanmıştır.  Tarzan ve Opar’ın Mücevherleri / Tarzan V kitabını 03.07.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Tarzan ve Opar’ın Mücevherleri / Tarzan V PDF Oku.

Tarzan ve Opar’ın Mücevherleri / Tarzan V PDF Oku

20. yüzyılın en mühim edebiyat hadiselerindan biri… Tarzan!
Ve Dizinin 5. kitabı Opar’ın Mücevherleri tüm aksiyon dolu heyecanıyla karşımızda!

Tarzan, son haftalarda bazı mali sıkıntılar yaşamaktadır. Sıkıntıların yarattığı yükten kurtulmak için kayıp, tanınmış Atlantis kolonisinin bulunduğu, büyük bir servetin kaynağı olan Opar’a geri döner. İşçilerin uzun uğraşlarına rağmen çıkarılamayan bu servetin yerini yalnızca Maymunların Tarzan’ı bilmektedir.

Bu arada kanun kaçağı Teğmen Albert Werper, Achmet Zek’in eline düşer. Arap eşkıyanın Jane Clayton üzerinde haince planları mevcuttur ve Teğmen’i kendisine maşa yapar. Açgözlü Teğmen, yolculuğu sırasında Tarzan’a rastlar ve bir anda yeni hedefi, herkesin ele geçirmek için yanıp tutuştuğu Opar’ın mücevherleri oluverir.

Ve sonrası malumumuz, kurgu üstadı Edgar Rice Burroughs’un sürükleyici kalemi yine bizi esir alır!

…Keyif dolu okumalar.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama