Sensiz Geçen Yıllarım / Yankı PDF oku indir

13.03.2024
61
Sensiz Geçen Yıllarım / Yankı PDF oku indir

Sensiz Geçen Yıllarım / Yankı PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Ayşegül Çiçekoğlu tarafından kaleme alınan Sensiz Geçen Yıllarım / Yankı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052006511 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sensiz Geçen Yıllarım / Yankı kitabı 448 olarak yayınlanmıştır.  Sensiz Geçen Yıllarım / Yankı kitabını 16.03.2019 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sensiz Geçen Yıllarım / Yankı PDF Oku.

Sensiz Geçen Yıllarım / Yankı PDF Oku

“Buradan giderken yirmi beş yaşında, hayalleri olan bir delikanlıyken artık otuz iki yaşında, hayattan zevk almasını beceremeyen, sevdiklerimden uzakta yaşadığım her sene yüreğimde var olan sevgiyi yitiren bir adamdım. Ne hayallerim vardı artık ne de yaşama isteğim. Yıllarca peşimi bırakmayan pişmanlıklarım, ne yaparsam yapayım susturamadığım vicdanım ve unutamadığım anılarım da benimleydi. Buradan giden adamla, şimdi dönen adam arasında dağlar kadar fark vardı.”
 
Hayalleri yıkılan ve gelecekten bir beklentisi kalmayan bir adam ne yapar?
Yankı gitmeyi seçti.
Bir sabah ardında ailesini, dünyaya geldiğu şehri ve ülkesini bırakarak kimselere haber vermeden çekip gitti. Aradan geçen seneler geçmiş hayal kırıklıklarını, pişmanlıklarını ve özlemini ortaya koydu.
Gitmek kolaydı, peki ya dönmek?
Yıllar sonra sevdiği şehre geri döndüğünde onu bir sürpriz bekliyordu. Üstelik giderken ardında bıraktığı hiç kimse eskisi gibi değildi. Yıllar herkesi değiştirmiş, pişmanlıklar ve acılar bir kez daha gün yüzüne çıkmıştı.
 
Yankı’nın önünde hatalarını telafi edeceği günler mi vardı yoksa eski hatalarına yenilerini mi ekleyecekti?
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama