Yalnızlık Psikolojisi PDF Oku

Yalnızlık Psikolojisi PDF Oku

Yalnızlık Psikolojisi PDF oku, PDF kitap depomuzda, Turgay Çam tarafından kaleme alınan Yalnızlık Psikolojisi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254128868 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Yalnızlık Psikolojisi kitabı 100 olarak yayınlanmıştır.  Yalnızlık Psikolojisi kitabını 13.01.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Yalnızlık Psikolojisi PDF Oku.

Yalnızlık Psikolojisi PDF Oku

Bir düşünün!
İnsanlara karşı kendinizi kapatmak üzeresiniz. Birçok durumdan yorulmuş ve bıkmışsınız. Artık tutunacak bir dal bulamayıp kendi benliğinizde kimseden ilgi, sevgi, bir şey beklemeden yaşamaya çalışıyorsunuz. Daha sonra karşınıza bir kişi çıkıyor ve sizi bu durumdan kurtarıyor.
Yalnızlık Psikolojisi arada bir kendi kendimize, arada bir de başkalarının oluşturduğu önüne geçeri, korkularımızı, ön yargılarımızı nasıl aşacağımızı, yaşadıklarımız karşısında kaderimiz sandığımız mutsuz yaşantımızı, algılarımızı farkındalıklar ile bakış açımıza farklı bakarak daha anlayışla mutluluğa, pozitif düşünceye nasıl dönüştüreceğimizin kısa bir hikayesidir.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama