Ayurveda ve Kendini Bulma Sanatı PDF Oku

Ayurveda ve Kendini Bulma Sanatı PDF Oku

Ayurveda ve Kendini Bulma Sanatı PDF oku, PDF kitap depomuzda, Seda Shambhavi Kervanoğlu tarafından kaleme alınan Ayurveda ve Kendini Bulma Sanatı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789750409752 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Ayurveda ve Kendini Bulma Sanatı kitabı 136 olarak yayınlanmıştır.  Ayurveda ve Kendini Bulma Sanatı kitabını 23.02.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Ayurveda ve Kendini Bulma Sanatı PDF Oku.

Ayurveda ve Kendini Bulma Sanatı PDF Oku

“Yaşam beden, duyular, akıl ve reenkarne olan ruhun bir bileşimidir. Ayurveda en kutsal yaşam bilimidir, insanlara hem bu dünya çapında hem de ötesinde faydalıdır.”
Charaka Samhita 1. 42-34
 
6000 yıla yakın geçmişiyle kendini onlarca yüzyıla ve milyonlarca insana ispatlayan kadim disiplin ayurveda, uzun ve sağlıklı bir yaşam arayışının toplamıdır. Yeryüzündeki ilk ve en eski anti-aging tıp olan bu disiplin, birinin kendisini gözlemlemesi, kendisine yaklaşması ve tanıması için yaratılmış bir fırsat ve insanı her katmanında şifalandıran bir kendini bulma sanatıdır.
 
“Beni özbenliğimden zaman içinde sinsice uzaklaştıran o sabah git akşam gel döngüsü ve hafta sonu denen o iki günde de ne yapacağını bilemeyen, hangi saatine hangi şeyi sığdıracağım diye daha fazla stres üreten sadaka zamanlar silsilesi hiç mi hiç çekmiyordu. Kendimi doğanın kucağına öyle bir atmıştım ki bir daha herhangi bir metropolde hayal edemez olmuştum. İçimdeki his, Seda büyük şehirde yaşama miadını doldurdu ve artık başka bir hayata geçmeli diyordu.”
 
Bu kitap, yalnızca kendi sağlık poblemlerinı çözen bir kadının ayurveda ile olan hikâyesini ve ayurvedanın onu nasıl dönüştürdüğünü değil, bunun yanı sıra tüm yönleriyle insan sağlığını ve manevi yaşamı düzenleyen ve kendi içinde bütün olan sistemi de anlatıyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama