Kedilerin Dili PDF Oku

14.03.2024
48
Kedilerin Dili PDF Oku

Kedilerin Dili PDF oku, PDF kitap depomuzda, Spencer Holst tarafından kaleme alınan Kedilerin Dili isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 30.09.2019 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786059203463 sayfadan oluşan Kedilerin Dili kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Kedilerin Dili kitabını Abdullah Başaran numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kedilerin Dili PDF Oku.

Kedilerin Dili PDF Oku

Spencer Holst, Kurt Vonnegut ve Donald Barthelme ile Amerika’nın yaşayan edebiyatının sacayaklarından, onun kubbesini ayakta tutan direklerinden. Bunlardan daha mühim biz onu çok seviyoruz. Holst, dedalus’un mutlu sonla biten ve uzun seneler süren bir rüyası. Murluyuz
 
Spencer Holst’a  bir “gulyabani” ve “şeytan” denir, ama kendisi bir melek gibi yazar, insan harekete geçiren ve hatta teşvik edici güce sahip o enfes kurmacasıyla gamlı bir melek gibi.
                                                                                   JOSEPH CATİNELLA, SATURDAY REVİEW
 
Holst, uzunca bir süredir yeraltıedebiyatının en bi hayli beğeni alan isimlerinden, bu çalışmasıysa daha kapsamlı kitlelere ulaşmalı.
                                                                 
LİBRARY JOURNAL
Mizah ve kurduğu ölüm sahnesi anlayışı , edebiyatın öncü kılunun bilge mizahçısı olarak özel bir konum kazandırıyor Holst’a.
                                                                   
THE NEW YORK TİMES
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama