Kabul PDF oku indir

30.01.2024
70
Kabul PDF oku indir

Kabul PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Emre Barca tarafından kaleme alınan Kabul isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786056849572 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kabul kitabı 72 olarak yayınlanmıştır.  Kabul kitabını 18.01.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kabul PDF Oku.

Kabul PDF Oku

“ben iyiyim, iyiyim, ama arada bir saçlarımı taradı arsız gölgeler, peşimde taklalar atan neşeli güvercinler var yani, neden ağlayayım.
tanısaydım biraz belki hiç de ağlamazdım, silmezdim hiçbir hayaleti kulaklarımdan, bana bakmayın, bakın yolun ağır ağır kıvrılışına-günler var ki anlamıyorum olup biteni, yine de bırakmasalar beni, çok ağlıyorum, elimden tutsa artık mülayim bir yılan gözlerinde tanrılar olan.”
 
Emre Barca’nın ilk şiir kitabı “Kabul” unutulmuş rüyaların, kaybolan bireylerin, yersiz umutların dünyasından çocukluğun enteresan gecelerine, gündüzlerin amansız çirkinliğine çağırıyor bizi. Öz elleriyle gözlerini çıkgit gide artan Oedipus’un dere tepe yürüyüşüne, Hallac-ı Mansur’un darağacındaki duasına bir selam, sesten mürekkep bir armağan.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama