13. Gerçeklik – Gizemli Mektuplar Güncesi 1 PDF Oku

15.03.2024
49
13. Gerçeklik – Gizemli Mektuplar Güncesi 1 PDF Oku

13. Gerçeklik – Gizemli Mektuplar Güncesi 1 PDF oku, PDF kitap depomuzda, James Dashner tarafından kaleme alınan 13. Gerçeklik – Gizemli Mektuplar Güncesi 1 isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 28.11.2018 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786052995945 sayfadan oluşan 13. Gerçeklik – Gizemli Mektuplar Güncesi 1 kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  13. Gerçeklik – Gizemli Mektuplar Güncesi 1 kitabını Gizem Yeşildal numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. 13. Gerçeklik – Gizemli Mektuplar Güncesi 1 PDF Oku.

13. Gerçeklik – Gizemli Mektuplar Güncesi 1 PDF Oku

BİLMECELİ MEKTUPLAR GİZEMLİ BİR GERÇEKLİĞİN
KAPILARINI ARALIYOR…
 
Ya mühim sonuçlar doğuracak her kararınız yeni bir alternatif gerçeklik yaratıyorsa? Ya bu gerçeklikler tehlikedeyse ve onları kurtarmak size düştüyse?
On üç yaşındaki Atticus Higginbottom, kısaca Tick, posta kutusunda enteresan bir mektup belirene kadar sıradan bir hayat süren, sıradan bir çocuktur. Alaska’dan yollanan, “E. G.” imzalı bu mektupta gerçekliği yok edebilecek tehlikeli, belki de ölümcül hadiselerin gerçekleşmeye başladığı yazmaktadır. E. G. Tick’e belirli bir zamanda, belirli bir yerde söyleyeceği, belirli sözcükleri bulması için on iki ipucu göndereceğini iletir.
Tick, kendisine yollanan ipuçlarını takip edecek cesareti bulabilecek ve zaman tükenmeden bilmeceyi çözebilecek mi?
 
Serinin ilk kitabı macera, eğlence ve şifrelerle dolu. Tehlike kapıda. Tick ve dostlarına gerçeklikler arası yolculuklarında eşlik etmeye hazır mısın?
 
“Heyecan yaratacağı kesin.”
Brandon Mull, Ötedünya Serisi’nin The New York Times çoksatan yazarı
 
“Merak uyandıran bir ilk kitap. Heyecan son sayfaya kadar hız kesmeden devam ediyor.”
School Library Journal
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama