Kim Güzel Konuşmak İstemez Ki? Diksiyon Sanatı/Uygulamalı, Alıştırmalı PDF Oku

Kim Güzel Konuşmak İstemez Ki?  Diksiyon Sanatı/Uygulamalı, Alıştırmalı PDF Oku

Kim Güzel Konuşmak İstemez Ki? Diksiyon Sanatı/Uygulamalı, Alıştırmalı PDF oku, PDF kitap depomuzda, Ahmet Şahin Akbulut tarafından kaleme alınan Kim Güzel Konuşmak İstemez Ki? Diksiyon Sanatı/Uygulamalı, Alıştırmalı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786059223447 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kim Güzel Konuşmak İstemez Ki? Diksiyon Sanatı/Uygulamalı, Alıştırmalı kitabı 144 olarak yayınlanmıştır.  Kim Güzel Konuşmak İstemez Ki? Diksiyon Sanatı/Uygulamalı, Alıştırmalı kitabını 04.03.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kim Güzel Konuşmak İstemez Ki? Diksiyon Sanatı/Uygulamalı, Alıştırmalı PDF Oku.

Kim Güzel Konuşmak İstemez Ki? Diksiyon Sanatı/Uygulamalı, Alıştırmalı PDF Oku

Konuşma, yalnızca sözcüklerin ses aracılığıyla bir başkasına aktarılması değildir. Konuşmanın da iletişim şekillerinde olduğu gibi, kendine özgü kaideleri ve metotları mevcuttur.
Bu eser, uzun senelerdır verdiğimiz Diksiyon ve Etkili Konuşma eğitimlerimizin bir sonucu ve güzel konuşma ihtiyacından kaynaklanarak, insanımızın Türkçeyi en iyi bir biçimde kullanmasının yollarını göstermek için hazırlanmıştır. Bu sanatın önemini kavramış, başta anne-babalar olmak üzere, öğrenciler, öğretmenler, avukatlar, doktorlar, satış elemanları, sekreterler, psikologlar, yöneticiler, milletvekilleri, danışmanlar, dernek, vakıf çalışanları ve başkanları, pazarlamacılar; kısaca, konuşan, dinleyen veya okuyan herkes, bu eserden faydalanabilir.
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama