Dilek Ağacım PDF oku indir

30.01.2024
90
Dilek Ağacım PDF oku indir

Dilek Ağacım PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Emine Sargın Kaya tarafından kaleme alınan Dilek Ağacım isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256628038 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Dilek Ağacım kitabı 148 olarak yayınlanmıştır.  Dilek Ağacım kitabını 21.12.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Dilek Ağacım PDF Oku.

Dilek Ağacım PDF Oku

Yıllar öncesi gibi bugün tekrar doğuyorum senden. Ama bu kez ağrısız, sancısız. Aynalara küskün yüzünün her bir çizgisinde gizlenen kederden, ağaran saçlarının incecik tellerinden dökülen hüzzam bestelerinden çırpınıp geliyorum. Ağıtları çıkardım lügatimden. Tebessümlerle takas ettim kırgınlıkları. O zamanki gibi bozkır bir kundağa değil nun masallarından dokunmuş rengarenk hayallere sarıyorsun beni. Ay düşüyor gözlerimin karasına ve senden düşüp gelen en yivli parçasına. Bahar rüzgarları, ana kokan, kadın tüten sıcacık göğsünü getiriyor. Derin derin içime çekiyorum… Ağaçlar, çiçekler, sesler, öfkesi bilenmiş alaca atlar gibi durgun. Kaderim üflenmeye hazır sur. Hayatı alnından öpüp seni düşlüyorum.
Sen benim her gün yeni bir bez bağladığım dilek ağacımsın. Kırılsa da kolum kanadım, dökülse de yapraklarım, harf harf sır olsa da alfabelerim şimdi en güzel dileğimizleyim.
Hepimizin rengarenk dilekleri mevcuttur. Bütün dilekleriniz gerçek olsun.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama