Salla Gitsin PDF Oku

Salla Gitsin PDF Oku

Salla Gitsin PDF oku, PDF kitap depomuzda, Mirian Goldenberg tarafından kaleme alınan Salla Gitsin isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 30.10.2020 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786056964343 sayfadan oluşan Salla Gitsin kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Salla Gitsin kitabını Nuray Önoğlu numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Salla Gitsin PDF Oku.

Salla Gitsin PDF Oku

Mutlu olmak istiyor musunuz? 
Mutluluk eğrisinin neresindesiniz?
Yoksa siz “Salla Gitsin!” düğmesine halen basmadınız mı?
Peki, bir Duygu Vampirini tanıyabilir misiniz?
Memnun olma oyununu biliyor musunuz?

Tedx konuşmacılarından Mirian Goldenberg, zihnimizin arka planında rahatsız edici bir biçimde dönüp duran fakat çoğu zaman bastırdığımız ve bir kez yaşama hakkına sahip olduğumuz kıymetli hayatlarımızı kimi zaman cehenneme çevirmemize neden olan soruları, poblemleri önümüze boca ediyor.

El âlem ne der? Hayır dersem nasıl bir tepki alırım? O ışıltılı yaşamları kıskandığımı belli etmemeliyim. Bedenim genel güzellik algısıyla uyuşmuyor. Yaşlanmaktan korkuyorum. 

Böyle olumsuz düşüncelerden birisini bile bu zamana kadar düşüncenizden geçirdiyseniz –ki geçirmemek imkânsız– Goldenberg ile yaşamı zorlaştıran ne varsa hafife almak, SALLA GİTSİN demek, daha basit ve huzurlu bir yaşam tarzını keşfetmek için çıkacağınız yolculuğa hoş geldiniz. 
 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama