Sınırsız Limit PDF Oku

Sınırsız Limit PDF Oku

Sınırsız Limit PDF oku, PDF kitap depomuzda, Dr. Bob Tobin tarafından kaleme alınan Sınırsız Limit isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786059176132 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sınırsız Limit kitabı 216 olarak yayınlanmıştır.  Sınırsız Limit kitabını 14.03.2018 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sınırsız Limit PDF Oku.

Sınırsız Limit PDF Oku

Başarıveyair tüm bildiklerinizi unutun ve kendi mutluluğunuzu inşa edin…
Elinizdeki kitap, kariyerinizi nasıl inşa edeceğinizi gösteriyor. Dr. Bob Tobin 25 yılını kitabında da yer verdiği stratejileri tercih ederek yöneticilere ve öğrencilere çalışmak isteyecekleri bir hayat yaratma yolunda ilham vermek için harcadı. İlham verici öneriler, pratik çözüm metotları, yeni fikirler doğuracak sorular ve ufuk açıcı öyküler sunan Sınırsız Limit, işiniz vasıtasıyla mutluluk ve tatminiyeti bulmada size yol gösterecek bir rehber.
Bu kitabı okurken, hedeflere aşırı odaklanmanın sizi nasıl yanıltabileceğine, durumları nasıl analiz edeceğinize ve bireylerin söylemedikleri üzerine nasıl oynayacağınıza, nasıl cesaret ve öz güven inşa edebileceğinize, çalışma dostlarınızla en iyi nasıl başa çıkabileceğinize dair farklı bakış açıları kazanacaksınız. Şimdi hayallerinizi kucaklamanın, etrafınızı pozitif insanlarla doldurmanın, cesareti kendinizde toplamanın, çalışırken zevk almanın ve öğrenmekten asla vazgeçmemenin vakti!
Hayatını değiştirmeye hemen bugün başla…
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama