Neptün Müzakereleri PDF Oku

17.03.2024
50
Neptün Müzakereleri PDF Oku

Neptün Müzakereleri PDF oku, PDF kitap depomuzda, Murat Boyner tarafından kaleme alınan Neptün Müzakereleri isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786258327373 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Neptün Müzakereleri kitabı 112 olarak yayınlanmıştır.  Neptün Müzakereleri kitabını 17.08.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Neptün Müzakereleri PDF Oku.

Neptün Müzakereleri PDF Oku

“Belki de evrende yüz binlerce, hatta milyonlarca akıllı bilgisayar geziyordu.”
 
İnsanlık uzaydan ve o uzak diyarlardan gelecek akıllı varlıklara olan inancından hiç şüphe duymadı. Lakin çoğunlukla Mars’a çevirdi yüzünü veya Satürn’ün halkalarından alamadı gözünü. Oysa Dünya’nın biraz daha uzağındaki Neptün pek önemsenmemiş, hikâyelere pek konu olmamış, güzellikleri pek ön plana çıkarılmamıştı. En azından, şuana dek…
 
Dünya’nın üç büyük devleti arasında senelerdır süren savaşın tam ortasında, Neptün’ün yörüngesinde bir anda yaşanan simsiyah bir cisim, Dünya dışı akıllı varlıklara ilişkin tüm soruları yanıtlayabilecek midir?
 
Dünya ölçeğindeki ekonomik dertlerin, siyasi çalkantıların, çevresel poblemlerin tarihte belki de hiç olmadığı kadar insanları kendi kabuğuna kıstırdığı, dar görüşlülüğe sürüklediği bir zamanda bakışları yeniden göklere, uzayın alanıne çevirmeye davet eden bir anlatı Neptün Müzakereleri. Kuşağının açmazlarını dile getiren genç bir kalemin, Türkiye’de ender rastlanan “uzay operası” türüne de göz kırpan ilk romanı.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama