Ejder Gecesi / Draki Serisi -3 PDF Oku

17.03.2024
45
Ejder Gecesi / Draki Serisi -3 PDF Oku

Ejder Gecesi / Draki Serisi -3 PDF oku, PDF kitap depomuzda, Sophie Jordan tarafından kaleme alınan Ejder Gecesi / Draki Serisi -3 isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 22.08.2014 dilinde ve 264 ebatında basılan ayrıca  Hidden sayfadan oluşan Ejder Gecesi / Draki Serisi -3 kitabı 9786053433651 olarak yayınlanmıştır.  Ejder Gecesi / Draki Serisi -3 kitabını Dilan Toplu numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Ejder Gecesi / Draki Serisi -3 PDF Oku.

Ejder Gecesi / Draki Serisi -3 PDF Oku

Amansız bir özgürlük mücadelesi
Tehlikeli bir yolculuk
Dinmeyen bir tutku

Herkes Jacinda’nın sürünün prensi Cassian’la bağlanacağını düşünmektedir. Ama genç kız gönlünü bir insana, daha da kötüsü bir avcıya kaptırmıştır. Will’le birlikte sürüden kaçarlar fakat bu kararları Cassian’ın kardeşi Miram’ın yakalanmasıyla son bulan bir felakete yol açar. Suçluluk hissiyle kıvranan Jacinda, işleri yoluna koyabilmek için Miram’ı kurtarmayı aklına koyar. Ama bunu yapabilmesinin tek yolu düşmanın inine girmektir.

Jacinda, Miram’a ulaşmak için bir tutsak gibi davranmak zorundadır. Lakin onu tutsak edenler ile ilgili daha fazla şey öğrendikçe, planın üstlerine düşen kısmını yerine getirseler bile oradan sağ çıkamayabileceklerini fark eder. Üstelik kaçışları yalnızca bir başlangıç olacaktır…

Draki serisinin heyecan dolu finalinde sadakat duygusu sınanacak, özgürlük ve aşk için her şey göze alınacak…

“Nefes kesici bir tehlike, enteresan sırlar ve kendine hayran bırakan bir aşk kasırgası.”
Colleen Houck

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama