Ukala Yazıyor… PDF Oku

17.03.2024
47
Ukala Yazıyor… PDF Oku

Ukala Yazıyor… PDF oku, PDF kitap depomuzda, Anıl Başdaş tarafından kaleme alınan Ukala Yazıyor… isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257856416 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Ukala Yazıyor… kitabı 774 olarak yayınlanmıştır.  Ukala Yazıyor… kitabını 28.12.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Ukala Yazıyor… PDF Oku.

Ukala Yazıyor… PDF Oku

“Güçlü hissettin. Buradasın çünkü bunu istedin. Düşman olmak istedin. Eminim şu anda düşman edindiğin için huzurlu hissediyorsun. Ruhun ayrı bedenin ayrıyken düşmanların seni bir bütün yapıyor.
Peki, kimdim ben? Ben bir kahramandım. Su sıçratan arabalara şemsiye tutar, diğer bireylerin ıslanmasına mani olurdum. Sonra işleri büyüttüm. Orkestrada çalamayanları, topluluk önünde konuşamayanları cesaretlendirdim. Bana kahraman olduğumu fark ettiren kişi, benim en yakın dostum oldu. Onunla sokaklarda gitar çaldık. Kazandığımız parayla da bilgisayarımı tamir ettirirdim. Gerçi bilgisayarım her bozulduğunda onu o tamir ederdi. Nasıl yapıyordu bilmiyorum, bilgisayardan hiç anlamazdı.
Çekiniyordu. Sıcak günlerde üşümesi olabilecek olmayan elleri, Selim ile bir bütün olmaya çekinir olmuştu. Pelin’in eline göre kocaman görünen bu el, bir o kadar da narin olmuştu. Oysaki o bir matematik dâhisiydi, bi hayli entelektüel bir yapıya sahipti ve herkes ona Ukala diyordu. Yetenekleri yüzünden dışlanıyordu.
Ve yazmaya karar verdi.”
İlk yarısı çetrefilli bir aşk hikâyesi gibi görünen bu eser, ikinci yarısında sürükleyici bir aydınlanmayı bununla birlikte getiriyor. Nefes kesecek kadar git gide artan temposuyla birlikte bu hikâyede yaşanacak hadiseleri asla tahmin edemeyeceksiniz.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama