Roza Dorea ve Toh Kuşu Efsanesi PDF Oku

17.03.2024
45
Roza Dorea ve Toh Kuşu Efsanesi PDF Oku

Roza Dorea ve Toh Kuşu Efsanesi PDF oku, PDF kitap depomuzda, Berna Güzel tarafından kaleme alınan Roza Dorea ve Toh Kuşu Efsanesi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257710268 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Roza Dorea ve Toh Kuşu Efsanesi kitabı 288 olarak yayınlanmıştır.  Roza Dorea ve Toh Kuşu Efsanesi kitabını 11.06.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Roza Dorea ve Toh Kuşu Efsanesi PDF Oku.

Roza Dorea ve Toh Kuşu Efsanesi PDF Oku

Her canlı özündeki gerçekliğe kavuştuğunda nefes almaya başlar.
 
İstediğin kadar kaç, inkâr et, kuytularda saklan. Özündeki gerçeklik sen ne yaparsan yap peşini bırakmayacak. O, engel tanımaz; dünyaya geldiğunda damarlarından akmaya başlar ve zaman durana kadar seninle gelmeye devam eder.
 
Bu roman özündeki gerçeklik için savaşanların romanıdır, derin uykularından bir sıçrayışta uyananların macerasıdir. Farklılıklarıyla yaşamaya çalışanların, kanatlarını özgürlüğe açanların bitip tükenmeyen hikâyesidir..
 
Harpy’ler üzerine yazılmış olan bu kitap, fantastik kitap okuyucularını bu mitolojik kanatlıların özgürlük mücadelelerine sürüklerken soluksuz bir heyecan yaşatacak…
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama