Amacın ve Cesaretin Varsa Başarabilirsin PDF Oku

Amacın ve Cesaretin Varsa Başarabilirsin PDF Oku

Amacın ve Cesaretin Varsa Başarabilirsin PDF oku, PDF kitap depomuzda, Mustafa Filiz tarafından kaleme alınan Amacın ve Cesaretin Varsa Başarabilirsin isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254194115 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Amacın ve Cesaretin Varsa Başarabilirsin kitabı 136 olarak yayınlanmıştır.  Amacın ve Cesaretin Varsa Başarabilirsin kitabını 09.08.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Amacın ve Cesaretin Varsa Başarabilirsin PDF Oku.

Amacın ve Cesaretin Varsa Başarabilirsin PDF Oku

İnsan varolduğu günden bu yana ölümsüzlüğün arayışı içinde olmuştur. Ölümsüz olmanın yolu ise hayatta iz bırakan başarılara imza atmaktan geçiyor.
Her başarı yolculuğu bir düşünce, inanç ve zihinsel tasarımla başlar. İnandığınız, sizi meraklandıran temel amacınızı ilk kez beyninizde inşa etmelisiniz. Daha önceleri ayrıntılı olarak düşünüp tasarlamadığınız bir şeyi rastlantı sonucu yakalayamazsınız. Bunun yanı sıra düşüncenizi amacınıza uygun eyleme dönüştürmeden ve disiplinli bir biçimde bıkmadan, pes etmeden fazla çalışmadıkça kendiliğinden oluşan bir başarı insanlık tarihinde halen yaratılmamıştır.
Hayatta her başarı özeldir. Başarı taklit edilemez ve kopyalanamaz. Başarıları taklit edemezsiniz fakat bunlardan ilham alarak ufkunuzun açılmasını, yolunuzun genişlemesini ve aydınlanmasını sağlayabilirsiniz.
Kişisel ayrıntı kısmınızi, temel değerlerinizi, eğitim ve donanımınızı iyi analiz edip buna uygun bir temel amaç ve bu amaca ulaşmak için zorlu ara hedefler tespit ettikten sonra sabırla çok çalışmanız halinde, size özel başarı mutlaka size gelecektir. Bundan emin olmalısınız ve hemen kendi başarınızı yaratmak için çalışmaya başlamalısınız.
Yazarın kendi deyimiyle;
 ‘’Başarı geciktirilebilir fakat engellenemez, başarısızlık ise uzatılabilir fakat sürdürülemez.’’
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama