Bab-ı Ali PDF Oku

21.03.2024
54
Bab-ı Ali PDF Oku

Bab-ı Ali PDF oku, PDF kitap depomuzda, Özkan Günal tarafından kaleme alınan Bab-ı Ali isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789758225880 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Bab-ı Ali kitabı 288 olarak yayınlanmıştır.  Bab-ı Ali kitabını 01.10.2018 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Bab-ı Ali PDF Oku.

Bab-ı Ali PDF Oku

Allah var mı?
Bu kitapta, atadan, babadan gelen bir inancı yerine getirirken, içindeki tatminsizlik sebebiyle tüm söylemlerin ve ibadetlerin arkasının, yalnızca inanılması gereken, sağlam temellerle oturtulmamış söylemler olduğunu fark eden ve bundan dolayı baş başa kaldığı yanıtsız soruların cevabını bulmak için arayışa giren kahramanımızla birlikte, Allah var mı? sorusuna yanıt arayacağız.
 
Peygamberler, peygamber olmayıp, yalnızca yaşadıkları dönemin
zeki insanları olup içinde bulundukları toplumu daha iyi, daha sistematik ve daha insancıl yapmak için bireylerin içinde bulunan kendisinden daha büyük bir kudrete inanma isteklerini,
kurdukları yeni sistemlere göre besleyenler miydi?
 
İnanç, görerek olmalıydı çünkü son din şehadetle başlıyordu. Şehadetle başlayan bir inancın içinde şehadet olmayışı, şahit olunacak bir yaratıcının olmayışından mı geliyordu?
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama