Belemir Firavunun Laneti PDF Oku

22.03.2024
41
Belemir Firavunun Laneti PDF Oku

Belemir Firavunun Laneti PDF oku, PDF kitap depomuzda, Murat Tepeler tarafından kaleme alınan Belemir Firavunun Laneti isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254074165 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Belemir Firavunun Laneti kitabı 296 olarak yayınlanmıştır.  Belemir Firavunun Laneti kitabını 31.05.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Belemir Firavunun Laneti PDF Oku.

Belemir Firavunun Laneti PDF Oku

Belemir… İki dünyanın arasında kalan mavi saçlı, zeki, güzel ve savaşçı bir kız…

Bu sefer kahramanlarımız kendilerini doğa üstü olaylar ve kehanetlerin izinde zamanın ötesinden gelen gizemli bir düşmana karşı, varlıklarını korumak adına girdikleri amansız bir mücadelenin içinde bulurlar… Aralarına katılan yeni arkadaşlarla maceradan maceraya koşan Belemir ve dostları, çıkacakları uzun yolculukta teknolojilerinin ve zekâlarının sınırlarını zorlayarak Dünya’nın geleceğini tehdit eden bu güç ile girdikleri savaşı kazanmaya çalışacaklar.

Belemir ve dostlarının heyecan dolu serüvenlerinin bulunduğu devam niteliği taşıyan ve her zaman olduğu gibi okuyucusunu sürprizlerle yüz yüze bırakan bu bilim kurgu eseri; zamanın, uzayın ve tarihin sırlarına ışık tutan akıcı anlatımı aracılığıyla soluksuz okuyacaksınız.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama