Kaçık Kafe – Anita Blake Vampir Avcısı PDF Oku

22.03.2024
40
Kaçık Kafe – Anita Blake Vampir Avcısı PDF Oku

Kaçık Kafe – Anita Blake Vampir Avcısı PDF oku, PDF kitap depomuzda, Laurell K. Hamilton tarafından kaleme alınan Kaçık Kafe – Anita Blake Vampir Avcısı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 01.03.2010 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9789758733446 sayfadan oluşan Kaçık Kafe – Anita Blake Vampir Avcısı kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Kaçık Kafe – Anita Blake Vampir Avcısı kitabını Mert Süğlün numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kaçık Kafe – Anita Blake Vampir Avcısı PDF Oku.

Kaçık Kafe – Anita Blake Vampir Avcısı PDF Oku

“Lanet olsun, yaşıtlarımdan çıkacak birini bile bulamayan birden fazla kadın tanıyordum. Richard’a kadar ben de onlardan birisiydim. Şehrin Vampir Efendisi’yle sıradan birisiymiş gibi çıkmayı hayal bile edemiyordum. Onunla sevişmeyi hayal edebiliyordum ama çıkmayı edemiyordum.”

Bir kafada müthiş olaylar uzmanı… Hem animatör, hem de vampir avcısı. Anita Blake. Kötülerle dolu dünya çapındaki iyilerden birisi. Anita yerel kurtadam sürüsünün önderine aşık oluyor. Bu güne kadar hayatta kalmıştı ama bu aşk ölümüne neden olabilirdi…

“Yetişkinlere yönelik bir Buffy the Vampire Slayer…
Hareket hiç durmuyor.”

The New York Review of Science Fiction

“Canavarca bir eğlence.”

Publishers Weekly

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama