Dava Kıran PDF Oku

22.03.2024
44
Dava Kıran PDF Oku

Dava Kıran PDF oku, PDF kitap depomuzda, Mustafa Everdi tarafından kaleme alınan Dava Kıran isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789754735314 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Dava Kıran kitabı 240 olarak yayınlanmıştır.  Dava Kıran kitabını 28.09.2012 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Dava Kıran PDF Oku.

Dava Kıran PDF Oku

Bir davâya inanan hakikate ulaşmak için sürekli olarak bir arayış içinde olan bireylerin romanı Dava- Kıran… Hayal kırıklığına uğrayıp idealistlikten midealistliğe terfi eden bireylerin arasında bir tutunamayan.Bir dönemin bu günde devam eden romanı.

İç dünyalardaki fırtınaların karşılaşmaların, görümlerin ve aldanmaların romanı. ‚‘ Hindistanın tanrıları gibi Ankaranın iktidara açılan pençereleri bin taneydi. Birine bile kapılanamayan umutsuz vakadır. Ben kapılanmak üzereydim. Artık yalnız değildim.
Dava-Kıran türkiyenin başkentinde geçen bir olaylar örgüsünü anlatmıyor yalnızca. Bir davanın mensupları arasındaki yakınlık ve uzaklıkları kardeşlik ve düşmanlıkları evrensel bütün yönleriyle ortaya koyuyor.

Okuyucuya anlatılan senin hikayen, Asım sen kendinsin, diyor yani.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama