Minik So (Renkli Resimli) Birikim ve Harcama Yolculuğu PDF Oku

23.03.2024
48
Minik So (Renkli Resimli)  Birikim ve Harcama Yolculuğu PDF Oku

Minik So (Renkli Resimli) Birikim ve Harcama Yolculuğu PDF oku, PDF kitap depomuzda, Canan Ova tarafından kaleme alınan Minik So (Renkli Resimli) Birikim ve Harcama Yolculuğu isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 23.03.2024 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786256542792 sayfadan oluşan Minik So (Renkli Resimli) Birikim ve Harcama Yolculuğu kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Minik So (Renkli Resimli) Birikim ve Harcama Yolculuğu kitabını Canan Ova numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Minik So (Renkli Resimli) Birikim ve Harcama Yolculuğu PDF Oku.

Minik So (Renkli Resimli) Birikim ve Harcama Yolculuğu PDF Oku

Minik So ormanda yaşayan en ufak sincaptı. Kitap okumayı çok seven So’nun odası rengârenk ve çeşit çeşit kitaplarla kaplıydı. So beğendiği tüm kitapların kendisinin olmasını istiyordu. Odasını minik bir kütüphaneye çevirmişti. Lakin onun için yeterli değildi. So büyük bir orman kütüphanesi kurmak istiyordu.
 
Birikim, yatırım ve harcama gibi kavramları sade ve anlaşılır biçimde çocuklara sunan bu kitap ayrıca çocuklarda finansal okuryazarlık becerilerinin kazandırılmasına katkı sağlamaya yöneliktir.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama