Bizimki PDF Oku

25.03.2024
52
Bizimki PDF Oku

Bizimki PDF oku, PDF kitap depomuzda, Soner Günay tarafından kaleme alınan Bizimki isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256927452 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Bizimki kitabı 108 olarak yayınlanmıştır.  Bizimki kitabını 17.08.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Bizimki PDF Oku.

Bizimki PDF Oku

Arayış ve aitlik. Hepimizin, farkında olduğu veya olmadığı ama daima aklımızda bulunan sözcükler. Hepimiz nasıl görünüyor olursak
olalım, içimizde başka bir yaşantıyı içinde yer alıyoruz. Çoğunlukla kendimizden bile sakladığımız düşünceler ve duygular bulunduruyoruz içimizde. Bir arayış içindeyiz. Bazılarımız farkında, bazılarımız değil. Bazı zaman kendimiz bile olmaktan korkuyoruz. Bir düşünceyi bir duyguyu dışarıya vurmaktan da. Lakin bazı insanlar var ki olduğu gibi sürdürüyor yaşantılarını.
Yalnız kalmaktan yahut yadırganmaktan korkmuyorlar. İnsanların onlara gülmesi veya acıyor olması da umurlarında değil. O insanlar oldukları gibi yaşamak istiyorlar hayatlarını. Bir şeylere bürünmek yerine, kendileri gibi olmak.
Bu bir var olma çabası. Bu bir savaş, insanın kendisine ve ona bir maske takmaya çalışan sisteme karşı verilen. En az yaşamın kendisi kadar eski bir tarihe dayanıyor bu savaşın temelleri. Tümbu kargaşanın içinde derin acılar ve düşünceler içinde yer alıyor bu insanlar. Çoğunlukla yanından geçip gidiyoruz, arada bir ise tanıklık ediyoruz. Bu kitap tüm okuyucular için bir ‘tanıklık’ olsun dileğimle. Saygılar…
Soner Günay
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama