Affetmek Affetmenin Gücü Öfkede Yatar PDF Oku

Affetmek  Affetmenin Gücü Öfkede Yatar PDF Oku

Affetmek Affetmenin Gücü Öfkede Yatar PDF oku, PDF kitap depomuzda, Osho tarafından kaleme alınan Affetmek Affetmenin Gücü Öfkede Yatar isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 01.03.2024 dilinde ve 216 ebatında basılan ayrıca  Forgiveness sayfadan oluşan Affetmek Affetmenin Gücü Öfkede Yatar kitabı 9786258471670 olarak yayınlanmıştır.  Affetmek Affetmenin Gücü Öfkede Yatar kitabını Ayhan Semih Koç numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Affetmek Affetmenin Gücü Öfkede Yatar PDF Oku.

Affetmek Affetmenin Gücü Öfkede Yatar PDF Oku

Yüzseneler boyunca, kültürel ve spiritüel kurallar bize öfkeyi yok etmeyi ve affediciliği benimsemeyi öğretmiş, birini diğeriyle basit bir şekilde değiştirebileceğimizi varsaymıştır, fakat hiçbir şey gerçeğe bu kadar aykırı olamaz.
 
Spiritüel Usta Osho, Affetmek adlı kitabında bu konunun ayrıntı kısmına iniyor, kökenlerini inceliyor ve affetme hususunda –günah, suçluluk, utanç ve tövbe gibi alakalı fikirlerin bunun yanında– Doğu ve Batı perspektiflerinin bir araya geldiği noktalara ışık tutuyor. Çok okunan Yeni Bir Yaşam Tarzı İçin İçgörüler serisi, siz okuyucuları yaşamın zenginliğini deneyimlemenize engel olan kökleşmiş inanç sistemlerini ve ön yargıları sorgulamaya ve bunları bırakmaya teşvik ediyor. Bu kitaplar, gerçek benliğiniz olmanın önüne geçen inanç ve tutumlara ışık tutmaktadır. Tüm metin şefkat ve mizahın ustaca bir karışımıdır ve okuyucular en fazla kaçınmak istedikleri şeylerle yüzleşmeye teşvik edilmektedir, ki bu da gerçek içgörü ve gücün anahtarını sağlayan şeydir.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama