Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı PDF Oku

26.03.2024
48
Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı PDF Oku

Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı PDF oku, PDF kitap depomuzda, E. J. Mellow tarafından kaleme alınan Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. Derya Sevin dilinde ve 448 ebatında basılan ayrıca  23.06.2023 sayfadan oluşan Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı kitabı 9786253660444 olarak yayınlanmıştır.  Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı kitabını İdil Berfin Akın numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı PDF Oku.

Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı PDF Oku

Hırsızlar Krallığı, Aadilor diyarındaki gizli bir yerdi. Birçok insan krallığın var olduğunu fısıldamasına rağmen, çok az kişi büyü ve zevkle dolu diyarı bulabilmişti. Gizemli Hırsız Kral, saygı duyulan ve korkulan büyücülerden oluşan üçlü Mousai’yle birlikte krallıkta hüküm sürüyordu.
 

Larkyra Bassette, belki Mousai’nin en genç büyücüsü olabilirdi; fakat şarkı dile getirdiğinde, sesi canavarları öldürebilecek bir güce erişiyordu. Lachlan Dükü’nün krallıktan zehirli bir uyuşturucu kaçırdığı ve halkına bu biçimde zulmettiği meydana geldiğinda, genç büyücüye dükü durdurması için ilk kez tek başına vazifeye çıkması teklif edildi. Kendini ispatlamak isteyen Larkyra, dükün müstakbel gelini olarak rol yapmayı kabul etti. Ne var ki Lachlan’ın asıl vârisi olan Mekennalı Lord Darius’a karşı bir çekim hissettiğinde kurduğu planlar yavaşça yıkılmaya başladı. Ve çok geçmeden, asıl vârisin Lachlan halkını yozlaşmış dükten kurtarmak için planları olduğunu fark etti. Larkyra ve Darius, eğer Lachlan halkını ve kendilerini kurtarmak istiyorlarsa birbirlerine güvenmeyi öğrenmek zorundalardı. Lord ve leydilerin hem katil hem de hırsız olabildiği, en çekici notaların bile en ölümcül olanlara dönüştüğü Aadilor dünyasına hoş geldiniz. Bu diyarın şarkısını dinlemeye cesaret edebilir misiniz?

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama