Kentin Kayıp Ruhları PDF Oku

28.03.2024
38
Kentin Kayıp Ruhları PDF Oku

Kentin Kayıp Ruhları PDF oku, PDF kitap depomuzda, Lütfü Akkaya tarafından kaleme alınan Kentin Kayıp Ruhları isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789754496284 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kentin Kayıp Ruhları kitabı 238 olarak yayınlanmıştır.  Kentin Kayıp Ruhları kitabını 04.09.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kentin Kayıp Ruhları PDF Oku.

Kentin Kayıp Ruhları PDF Oku

“Lütfen, yalvarırım,” dedi. Gözünden akan yaşlar her iki yanından kulağının hizasına kadar ilerleyerek kırmızı renk saçlarının içinde kayboluyordu. Sesi bile değişmiş, histerik ile karışık çıkmıştı. Kurtulmak için harcadığı insanüstü çabalar da bir işe yaramamıştı. Daha 2 saat önce arkadaşı ile sohbet edip, kahkaha atıyor, gündelik yaşamın zorluklarını dile getiriyorlardı. Şimdi ise psikopat ruhlu birinin insafına kalmıştı. Kendisini bırakması için dile getirdiği hiçbir sözün fayda etmediğini anladı. Bağırmaması yönünde net bir ikaz almıştı.

Zaten istese de artık bağıramayacaktı. Siyah bir bantla ağzını kapatan adam, kadının korkudan titremesine vicdani bir anlayışla bakmaktan uzak bir ruh halindeydi.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama