Sürrealist Kumru PDF Oku

29.03.2024
51
Sürrealist Kumru PDF Oku

Sürrealist Kumru PDF oku, PDF kitap depomuzda, E. Sinem Tatlı tarafından kaleme alınan Sürrealist Kumru isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789754493016 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sürrealist Kumru kitabı 196 olarak yayınlanmıştır.  Sürrealist Kumru kitabını 07.08.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sürrealist Kumru PDF Oku.

Sürrealist Kumru PDF Oku

Her şey beş yaşındaki Hazan’ın bir yılbaşında annesini kaybetmesiyle başlar. O günden sonra hemen hemen her günü birlikte geçireceği Buğra, her yeni yılda devam ettirecekleri bir gelenekle Hazan’ı teselli eder. Bu bir dilek tutma oyunudur ve yalnızca iki kişiliktir. Aralarında kuvvetli bağlar kurarak büyümeye devam ederler. Buğra, Hazan’ın tüm dileklerinin gerçek olması için elinden geleni yapacaktır.
***

“…Beni tüm bunlara rağmen ayakta tutan şeyin ne olduğunu anladım. Hayat hiçbir zaman kolay değildi ama içimde normal çizgisine hep teğet geçen o benlik gerçeğin ötesinde beni bulduğunda… Bu bir mucize değildi. Bu paranormal bir olay yahut efsane de değildi. Bu yalnızca bendim. Benim bir başka halimdi ve bu bir elmanın iki yarısı klişesi de değildi. Gerektiğinde o ben olacaktı, ben de o. Sırtlarımızdan birbirimize bağlı iki simetrik ruhtuk ve her kim yüzüstü düşse diğeri yıldızların gözlerini kamaştırmasına aldırmadan doğrulmayı ve eşini de doğrultmayı seçiyordu…”

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama