Hacker PDF Oku

29.03.2024
43
Hacker PDF Oku

Hacker PDF oku, PDF kitap depomuzda, Murat Ekşi tarafından kaleme alınan Hacker isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786051737140 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Hacker kitabı 336 olarak yayınlanmıştır.  Hacker kitabını 24.03.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Hacker PDF Oku.

Hacker PDF Oku

“Sonuçta hepimiz aynıyız.”

Türkiye’de doğup büyümüş olan Kayra Şafak, 21. yüzyılın en kabiliyetli bilgisayar programcılarından biri olma özelliğini taşır.
 
Ailesinin intikamını almak için geri dönüşü olmayan bir yola girer ve kısa bir sürede ismi bütün dünya tarafından tanınan, siber dünyanın en tehlikeli internet korsanına dönüşür. Saldırılardan bi hayli büyük zarar gören birkaç Avrupa ülkesi ve Amerika, Kayra’yı yakalayabilmek için özel bir ekip kurar ve bu ekibin başına, ilerleyen zamanlarda kendisini bi hayli büyük bir çıkmazın içinde bulacak olan Jimmy Denever getirilir.
 
DÜNYANIN BİR KADIN HACKER İLE İMTİHANI…
 
Hızla gelişen olaylar neticesinde açık hedef durumuna gelen Kayra, başta CIA, MOSSAD ve BND gibi kuvvetli istihbarat teşkilatları tarafından kırmızı bülten ile arananlar listesine girmiş, hatta öldürülmesi için peşine kiralık katiller takılmıştır.
 
Bir bilgisayar dâhisinin aksiyon ve dram dolu, zekâsına hayranlık uyandıran hikâyesine tanık olun…
 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama