Sınırsız Arcanum Bir Kozmer Derlemesi PDF Oku

30.03.2024
54
Sınırsız Arcanum  Bir Kozmer Derlemesi PDF Oku

Sınırsız Arcanum Bir Kozmer Derlemesi PDF oku, PDF kitap depomuzda, Brandon Sanderson tarafından kaleme alınan Sınırsız Arcanum Bir Kozmer Derlemesi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 14.12.2021 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786052382684 sayfadan oluşan Sınırsız Arcanum Bir Kozmer Derlemesi kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Sınırsız Arcanum Bir Kozmer Derlemesi kitabını Can Sevinç numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sınırsız Arcanum Bir Kozmer Derlemesi PDF Oku.

Sınırsız Arcanum Bir Kozmer Derlemesi PDF Oku

The New York Times Çok Satanlar Listesi’nin gediklisi Brandon Sanderson’un ilk kısa hikâyeler derlemesi!
 
Esasen ayrı ayrı yayınlanmış olan bu olağanüstü eserler ilk kez bir araya getiriliyor ve hiç şüphe yok ki Kozmer’in gerçek boyutlarını kavramanıza yol göstereceklar.
 
Hugo Ödüllü İmparatorun Ruhu isimli hikâyeyi, Beyaz Kum isimli çizgi romandan bir alıntıyı ve ilk kez yayına giren Hudutaşar isimli hikâyeyi de içeren Sınırsız Arcanum, bizlere heyecan dolu maceralar vadetmenin bunun yanında bünyesinde barındırdığı makaleler, notlar ve çizimler aracılığıyla hikâyelerin geçtiği dünyalar ile ilgiliki anlayışımızı da artırıyor.
 
Sınırsız Arcanum, fantastik edebiyatı seven ve Brandon Sanderson’un yapıtlarından keyif alanlar için gerçek bir hazine.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama