Nefret Mektupları PDF Oku

30.03.2024
47
Nefret Mektupları PDF Oku

Nefret Mektupları PDF oku, PDF kitap depomuzda, Vi Keeland Penelope Ward tarafından kaleme alınan Nefret Mektupları isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 07.06.2021 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786051739076 sayfadan oluşan Nefret Mektupları kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Nefret Mektupları kitabını Tuba Özkat numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Nefret Mektupları PDF Oku.

Nefret Mektupları PDF Oku

Her şey mavi bir kâğıda yazılmış gizemli bir mektupla başlar…
 
Charlotte Darling yıkılan hayalleri ve umutlarıyla birlikte daha kutusundan bile çıkarmadığı gelinliğini satmak için bir ikinci el mağazasına geldiğinde kaderinin değişmek üzere olduğunun farkında değildir.
 
Mağazada eski bir gelinlik dikkatini çeker. Gelinliğin etek kısmına bir aşk mektubu iliştirilmiştir…
 
“Hayallerimi gerçekleştirdiğin için teşekkür ederim…”
 
Charlotte bu hikâyenin nasıl burada sonlandığını merak ederek bu mektubun peşine düşmeye karar verir. Charlotte, buna cesaret etmezse bu duygu yüklü mektubun yazarının terk edilmiş, kibirli, şüpheci ve hükmetmeyi seven bir adama ait olduğunu öğrenemeyecektir. Ama kader onları bir araya getirir ve kaderin onlar için gizli planları mevcuttur. Dahası, aralarında başlayacak bu yeni hikâye birbirlerinin yaralarını sarmaya yetecek midir?
 
“Bu tatlı, keyifli hikâyede yazarlarımız Keeland ve Ward, kalemlerini konuşturmuşlar. Kesinlikle romantik bir hikâye.”
 —Publishers Weekly
 
Nefret Mektupları keyifli, duygusal ve ateşli bir roman.”
 —Harlequin Junkie
 
“Okunması gereken bir hikâye… Nefret Mektupları’nın ilgi çekici, keyifli ve ciddi derecede seksi bir aşk hikâyesi barındıracağını biliyordum ve öyle de oldu. Beklemediğim şey, her anlamda beni harekete geçiren ve duygusal anlamda içime işleyen hikâyeydi.” —USA Today’s Happy Ever After
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama