İstanbul Depremi PDF Oku

31.03.2024
54
İstanbul Depremi PDF Oku

İstanbul Depremi PDF oku, PDF kitap depomuzda, Mustafa Serhat tarafından kaleme alınan İstanbul Depremi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057141255 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan İstanbul Depremi kitabı 296 olarak yayınlanmıştır.  İstanbul Depremi kitabını 15.11.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. İstanbul Depremi PDF Oku.

İstanbul Depremi PDF Oku

Çok yakın bir gelecekte beklenen “İstanbul Depremi”, yazara göre Türkiye’nin en büyük ve en mühim sorunudur. Zira son 100 yılda depremler neticesinde yaşamını kaybeden bireylerin hepsindan daha fazla can kaybının, bu tek büyük felakette yaşanacağı kanısına varılmaktadır.
Deprem mühendisliği hususunda uzman bir akademisyen olan Kemal, depremleri oluşturan elastik deformasyon enerjisini yüzeye çıkararak, bu enerjiyi devasa kondansatörlerde depolamayı ve böylece fayları birer enerji istasyonuna dönüştürmeyi kendisine amaç edinmiş, idealist bir insandır.
Felsefe ile bağlantısı onu Japonya’nın en mühim filozofu ile kader ortağı yaparken, gittiği her yerde deprem onu takip etmeye devam eder. Koruyucu meleği Ilgın ise onu hiç yalnız bırakmaz. Dr. Musedu’nun çözüm felsefesi, mühendislik ile birleşir ve Kemal, Türkiye Deprem Planını başlatır. Lakin Amerikalılar onu deprem silahı ile engellemeye çalışırlar. Bu esnada Kemal, en yakın dostunı kaybeder. 
Cevaplanacak tek bir soru kalmıştır artık: Kemal, İstanbul depremi olmadan gerekli önlemleri aldırmayı başarabilecek midir?
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama